Jul 29, 2016, 10:37 PM

На Е.Д. 

  Poetry » Love, Landscape, Other
396 0 2

Ти водиш ме пак в тази райска градина

и бавно потъваш в море от листа.

Аз взирам се плахо и отново се чудя –

дали си Палечка ти, или ранна роса.

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??