26 feb 2009, 11:49

На един пишещ приятел 

  Poesía
1459 0 12
Дали поетът уловил е
от красотата на мига,
когато лее се мастило
и тихо ражда се стиха.

Дали откъснал е в тревите
невиждан и уханен цвят,
изплел под пръстите мечтите
и пъстроцветната дъга.

Дали докоснал е звездите,
дали е срещнал любовта,
когато в стиховете дишат
докоснати от лъч сърца.

Дали посрещал е зората,
дали е плакал и копнял,
излял във редове душата,
той красота ни е раздал.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??