5 sept 2008, 22:01

На клоните на мойто отчаяние... 

  Poesía » Otra
816 0 5
На клоните на мойто отчаяние
обеси се надеждата ми снощи,
удавиха се в глупаво страдание
и празните ми дни и нощи.

На дланите ми легна лудост,
донесе шумна тишина,
в сянката ми спря се ужас
да иска светлина...

Но слънцето отдавна е залязло
зад нечия усмихната душа,
а мен ме гази и прегазва
една отровна самота.

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??