Светофарът е запецнал на червено!
Чака своето зелено...
Ала свети си червено?
Всеки чака си момента,
за да мине през сигмента.
Да получи своето в живота.
А на улицата пуста,
светофара не те пуска!
Чак от страм червен е заблестял.
А улицата тиха,сякаш те зове...
Тръгвай, тръгвай, бе момче!
Че живота си върви,
без да молиш и да искаш ти.
Времето тече безпирно...
През пръстите изтича то!
И отново пак те връща,
там на пустото платно.
Светофара е запецнал на червено?
Времето забързано лети.
И отчаяно те моли,
да побързаш с него ти.
Не оставяй, продължавай, промени се!!!
И от лошите неща
ти отърви се...!
© Ангел Todos los derechos reservados