На нея
Толкова ли нежни са ръцете и,
и очите и, усмивката и топла,
че успяват в миг от цветето
да изгонят без остатък болката.
Искам ласкаво да я помилвам
и да стисна тези длани.
Във прегръдка светла, силна
да прелее обичта ми.
И очите чисти да посрещна
с весело, усмихнато лице.
Не, не питайте дали съм грешна -
отговорът знае моето сърце.
© Делфи Todos los derechos reservados
И на теб