16.04.2007 г., 16:40 ч.

НА НЕЯ 

  Поезия
903 0 2
 

На нея


Толкова ли нежни са ръцете и,

и очите и, усмивката и топла,

че успяват в миг от цветето

да изгонят без остатък болката.


Искам ласкаво да я помилвам

и да стисна тези длани.

Във прегръдка светла, силна

да прелее обичта ми.


И очите чисти да посрещна

с весело, усмихнато лице.

Не, не питайте дали съм грешна -

отговорът знае моето сърце.


09.08.2000г.

© Делфи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??