12 mar 2010, 11:40

На покрива на света да се качим 

  Poesía » De amor
451 0 1

Една любов завинаги остава
в душата нежно да боли.
В огнището огънче остава,
жерта да пали, да гори.
Една надежда нежно ни подканя
все напред и през трънака да вървим,
светлина да търсим и да искаме
на покрива на света да се качим.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??