12.03.2010 г., 11:40 ч.

На покрива на света да се качим 

  Поезия » Любовна
450 0 1

Една любов завинаги остава
в душата нежно да боли.
В огнището огънче остава,
жерта да пали, да гори.
Една надежда нежно ни подканя
все напред и през трънака да вървим,
светлина да търсим и да искаме
на покрива на света да се качим.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??