12 мар. 2010 г., 11:40

На покрива на света да се качим 

  Поэзия » Любовная
444 0 1

Една любов завинаги остава
в душата нежно да боли.
В огнището огънче остава,
жерта да пали, да гори.
Една надежда нежно ни подканя
все напред и през трънака да вървим,
светлина да търсим и да искаме
на покрива на света да се качим.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??