24 ago 2008, 18:44

На равен към равен 

  Poesía » De amor
723 0 11

С оглушителен вик ти протегна ръце
и успя да докоснеш нозете ми.
Пламенно чувство с порив пробуди
и разчупи леда на сърцето ми.

И цялата наша потребност от нежност,
тъй дълго събирана - бликна.
Няма нужда от мост, нито от принизяване,
любовта ми ще бъде на равен към равен.

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??