13 nov 2018, 22:53

На самотност 

  Poesía
237 1 0

Нощното небе звезди брой!

Брой неволно в тъмно светлината...

Навярно мисли че така със нас

ще сподели,мъката в душата.

Апокалипсис,народна ,мъдрост ,стара...

Надеждата крепи ,човек...

А той потънал във поквара

любовта на две дели...

Самотна нощ,сенки полудели...

Делители на човешка добрина!

Самаряни,птици безкрили.

Чаровници на кръв.

Пропили сме и време и надежди!?

Продали майка и баща...

Но себеси ,без време сме продали

на самотност и тъга.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??