Нощното небе звезди брой!
Брой неволно в тъмно светлината...
Навярно мисли че така със нас
ще сподели,мъката в душата.
Апокалипсис,народна ,мъдрост ,стара...
Надеждата крепи ,човек...
А той потънал във поквара
любовта на две дели...
Самотна нощ,сенки полудели...
Делители на човешка добрина!
Самаряни,птици безкрили.
Чаровници на кръв.
Пропили сме и време и надежди!?
Продали майка и баща...
Но себеси ,без време сме продали
на самотност и тъга.
© Ангел Всички права запазени