Останах длъжница, към тебе, момчето ми,
длъжница на простички, но верни слова.
Че скъса се нейде между нас нишката
и за жалост не зная как, къде, защо и кога.
А днес, повярвай, всичко бих дала
да те усетя близо до мен.
Аз не искам в живота си много.
Не искам пари, ни злато, ни власт.
Вас да имам близо ми стига.
Но дали на вас ви стига това?
© Николинка Русева Todos los derechos reservados