11.08.2017 г., 22:51 ч.  

На сина ми 

  Поезия » Друга
603 1 0

Останах длъжница, към тебе, момчето ми,

длъжница на простички, но верни слова.

Че скъса се нейде между нас нишката

и за жалост не зная как, къде, защо и кога.

А днес, повярвай, всичко бих дала

да те усетя близо до мен.

Аз не искам в живота си много.

Не искам пари, ни злато, ни власт.

Вас да имам близо ми стига.

Но дали на вас ви стига това?

© Николинка Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??