28 oct 2009, 17:04

На татко 

  Poesía » Otra
4863 0 24

 

                                                                                      В памет на милия ми татко...

Кажи ми, моля те, че си добре,

макар там някъде далеч, невидим.

Към теб протягам двете си ръце,

да те погаля пак по челото, помилвам...

 

И да те гледам дълго в черните очи,

които и без думи ми говорят.

Да, твоето момиче много го боли

от липсата ти, мили татко…

 

Аз зная, твоят дух ще продължи

чрез мен, децата, всички внуци.

Но „малка” съм, затуй прости

от болка стиснатите ми юмруци...

 

 

P.S. Приятели, моля ви, не оценявайте.

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??