............
На три ракии вече е себе си
псува бясно и до кръв хапе нейните устни.
А тя се влюбва безумно във келнера
само за да узнае до къде се простира сънят му.
Досипва в чашите гръмогласно
и на ужкем доксва гърдите му.
Раздира до кокал отвътре светът му
а после с мъниста съшива душата му...
© Полина Todos los derechos reservados
Поздрав и лека нощ!