10.12.2014 г., 23:48 ч.

на три ракии 

  Поезия » Бели стихове
578 0 1

............

На три ракии вече е себе си

псува бясно и до кръв хапе нейните устни.

А тя се влюбва безумно във келнера

само за да узнае до къде се простира сънят му.

Досипва в чашите гръмогласно 

и на ужкем доксва гърдите му.

Раздира до кокал отвътре светът му

а после с мъниста съшива душата му...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно, оригинално и истинско. Нищо друго не може да се очаква след три ракии и безумна жена. Народът не напразно е казал:"Лудият бяга от пияния."
    Поздрав и лека нощ!
Предложения
: ??:??