8 ago 2017, 14:53

На тръгване 

  Poesía » De amor
483 7 13

На тръгване ще взема малка урна,
ще погреба изтлялото сърце,
по склона на живота ще се сурна,
чуканчета са моите криле.

 

На тръгване челото си ще вдигна,
високо,  бяло, до звездите чак.
Какво, че и живот не ще ми стигне
да изпълзя от лепкавия мрак.

 

На тръгване ръка не ми подавай.
Ще тръгна - камък, хвърлен във нощта.
Обичах те, за любовта, прощавай.
На себе си все някак ще простя......

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??