26 nov 2008, 13:19

На здрачаване 

  Poesía » Versos blancos
612 0 14

 

 

 

по хълма тичат боси небеса

 

но спъват се

 

в лъчите безнадеждност

 

на слънчева илюзия

 

в снега

 

затрупал с преспи

 

миговете нежност

 

целувал дълго плаващи химери

 

потъва залезът

 

във бягаща далечност

 

безбрежни облаци мълчание

 

стопяват се

 

в изстиващата вечност

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??