30 ago 2013, 23:34

Набързо 

  Poesía
441 0 2

Нямам време да обичам цял живот.

Нямам време да лежа безмълвен.

Нямам време да откривам себе си, да търся брод.

Нямам и не искам. Да покълвам.

 

Щото няма за кога да израста дотам,

че да виждам по-добрия свят – от ден до пладне.

Всичко ще е черно-бяло, шах и мат.

Нямам време да се вдигна. За да падна.

 

По-добрите хора тук, сред нас, ги няма.

Някой ден ще ги последваме оттатък.

Няма време да сме други, щом не сме били.

Няма време – затова стихът е кратък.

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??