За пясъкът събран от вековете...
За мъките на нашите деди.
За вярата че всичко ще се случи
тъй както Господ е решил!?
Дали е вярно че времето ще ни
научи!? Да вярваме на свойте
мечти, или от мъка ще отпаднем
и от себе си освободим.
Тя вярата човърка ми душата,
натяква ми и кара да вървя?
И знам, аз сигурен съм...
Че Господ ми помага, да
свърша свойте дела.
Поклон пред трудностите на
дедите наши.
Поклон и почит от любов.
Дано във времето за нас
да кажат, те правеха го
със любов.
© Ангел Todos los derechos reservados