26 dic 2010, 17:21

Най-старата приказка 

  Poesía » De amor
934 1 18

Когато заспиваш,
затваряш уморени клепачи
в мекото на тъмнината
и в уханието на съня
се спускаш по ръба на мечтите, 
безпощадни ездачи
на страсти грешни
и по гребена на вълната-съдба.
Размахваш криле, 
политаш към своята истина
там, 
на другия бряг, 
далеко, 
далеко в друга мечта,
през реката, разделяща 
световете, от тебе измислени -
приказка стара, 
толкова стара...
колкото хиляда лета!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??