20 ago 2007, 14:13

Най-светлата радост  

  Poesía
809 1 9
Малки чорапки и малки крачета,
сладка усмивка на бебе
вика с гласче на медни звънчета
и тича след мене и тебе.

Аз го поглеждам и то ме поглежда
учудено, малко страхливо,
бързо за майка си то се оглежда
и зад нея се крие свенливо.

Не са ли децата най-светлата радост? -
Щастие носят в деня ни.
Забравяме с тях всяка мъка и слабост,
по-весел с тях е света ни.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??