Сидъ си тази вечир, ни ривъ
и зяпам по му'ити на икранъ
(Свитланоооо, ти си джангъзъ,
дан съ чиплезиш, оти като стана).
Та кукам си аз, тъй де, в нек'во скипе,
ина ми вика, чи ша мъ оноди,
ма ка ша стане, кат не мой ма пипне -
бе луди ли са, или луд ги води.
С ина парола тука ми чукни
и ша та прая, вика, да замреш.
С Пароле още Далида ми сви
сърмите, а па бях голем келеш.
Нища, ù викам, стар съм, остави,
а тя ми праща видео със пози
и с ценораспис, Боже опази -
Бе ша ма фане сексова невроза.
Апа Свитлана аку разбере,
ни мой са прибера 3-4 века
и сексуално ша ма разведе,
църковну, и общински, и съдебну.
Кат казах туй - и нещу са сепнàх.
Нанизах са на мисъл благодродна -
що са женими бизплатну в община,
а за развода - съд, пари безбожни.
Мùслата кат тъща ми са впрùмчи -
не може ли тъй некак си обратно.
Сватбите - в съда за много кинти,
а па развода - в кметството - безплатну.
© Хухавел Кайлъшки Todos los derechos reservados
страхотно!!!