Завързвам всяка светла мисъл в мен
на панделка грижливо,
та когато лятото избяга,
с морето да флиртувам закачливо.
През август съм цялата на точки,
с вкус на шоколад и на вълни,
септември- тиха и прозрачна,
много дълга- на черти.
Във вярност врекла съм се на морето
и лятото ще дойде пак,
с бира, шоколад и топъл поглед
ще се лекувам в тежък час.
Обещавам им, че ще се върна,
че всъщност никога не ги напускам,
а просто тихичко потъвам,
косите свои сбъднато разпускам.
© Гъсеница Todos los derechos reservados