13.09.2014 г., 20:38 ч.

Напомням... на себе си 

  Поезия » Друга
573 0 3

Завързвам всяка светла мисъл в мен

на панделка грижливо,

та когато лятото избяга,

с морето да флиртувам закачливо.

През август съм цялата на точки,

с вкус на шоколад и на вълни,

септември- тиха и прозрачна,

много дълга- на черти.

Във вярност врекла съм се на морето

и лятото ще дойде пак,

с бира, шоколад и топъл поглед

ще се лекувам в тежък час.

Обещавам им, че ще се върна,

че всъщност никога не ги напускам,

а просто тихичко потъвам,

косите свои сбъднато разпускам.

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чо, Нaде, блaгодaря ви и много нежно ви гушкaм.
  • Много ефирно,нежно и обичащо!
  • Има места и събития, без които не можем. И тях обричаме на самота, когато отсъстваме... и сме им длъжници. Ноо, всъщност никога не можем да ги напуснем истински, нали?!
    Поздрав, Гъсеничке!
Предложения
: ??:??