Нарекох те преди години
на творбите мои муза,
но днес си вече минало,
ти сам си го заслужи.
Аз музи срещах най-различни,
но все едно във безсъзнание,
страхувах се да им откликна,
мислих си - това е изпитание.
Преминах много изпитания
и тестът все е положителен,
но стига толкова страдания,
вече имам план - решителен.
Поемам ляв завой, а ти на дясно
и повече не ме мисли,
за мен в душата ти е тясно,
на моята и трябват висини.
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados