3.08.2008 г., 18:11 ч.

Нарекох те 

  Поезия » Друга
805 0 14

Нарекох те преди години

на творбите мои муза,

но днес си вече минало,

ти сам си го заслужи.

 

Аз музи срещах  най-различни,

но все едно във  безсъзнание,

страхувах се да им откликна,

мислих си - това е изпитание.

 

Преминах много изпитания

и тестът все е положителен,

но стига толкова страдания,

вече имам план - решителен.

 

Поемам ляв завой, а ти на дясно

и повече не ме мисли,

за мен  в душата ти е тясно,

на моята и трябват висини.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??