13 may 2013, 15:34

Нарисувай ми, художнико, тъга 

  Poesía » Otra
1081 0 24

Нарисувай ми, художнико, тъга,

използвай тъжната палитра на боите,

не ги пести, разреждай ги с дъжда,

аз искам цялото платно да е покрито

от тъмната и придошла река,

заляла бреговете на мечтите,

с удавена на дъното луна,

а вместо залез, нарисувай ми очите.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??