May 13, 2013, 3:34 PM

Нарисувай ми, художнико, тъга 

  Poetry » Other
1084 0 24

Нарисувай ми, художнико, тъга,

използвай тъжната палитра на боите,

не ги пести, разреждай ги с дъжда,

аз искам цялото платно да е покрито

от тъмната и придошла река,

заляла бреговете на мечтите,

с удавена на дъното луна,

а вместо залез, нарисувай ми очите.

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??