13.05.2013 г., 15:34 ч.

Нарисувай ми, художнико, тъга 

  Поезия » Друга
1080 0 24

Нарисувай ми, художнико, тъга,

използвай тъжната палитра на боите,

не ги пести, разреждай ги с дъжда,

аз искам цялото платно да е покрито

от тъмната и придошла река,

заляла бреговете на мечтите,

с удавена на дъното луна,

а вместо залез, нарисувай ми очите.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??