27 feb 2010, 21:10

Насаме 

  Poesía » Versos blancos
938 0 10

 

 

 

 

Вали

(както винаги)

в кръглия дом

на звездите,

препушили с вино

и с вяра.

Размразявам надежди,

заглъхнали сънища

и част

от ронливата обич

на зимата.

Прегръщам небето,

топлите дъхове

на улични кучета.

Разсъмва се.

Вдишвам мъгла

от снимки и устни.

Две минути летя.

После пия кафе

насаме

със морето.

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??