23 nov 2018, 0:01

,,Нашата държава" 

  Poesía » Civil
481 1 0

Самозабрава това е нашатадържава!

Управляват ни, някакви политицикоито

правят се на светици.

 

Анархизъм и корупция - всичко вече е

проституция! Протести безброй, няма лида

дойде някой герой?

 

Ден след ден минава, но няма да забрава, когато бяхме славна държава!

© Petio Bozhidarov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??