23.11.2018 г., 0:01 ч.

,,Нашата държава" 

  Поезия » Гражданска
419 1 0

Самозабрава това е нашатадържава!

Управляват ни, някакви политицикоито

правят се на светици.

 

Анархизъм и корупция - всичко вече е

проституция! Протести безброй, няма лида

дойде някой герой?

 

Ден след ден минава, но няма да забрава, когато бяхме славна държава!

© Petio Bozhidarov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??