Nov 23, 2018, 12:01 AM

,,Нашата държава" 

  Poetry » Civilian
482 1 0

Самозабрава това е нашатадържава!

Управляват ни, някакви политицикоито

правят се на светици.

 

Анархизъм и корупция - всичко вече е

проституция! Протести безброй, няма лида

дойде някой герой?

 

Ден след ден минава, но няма да забрава, когато бяхме славна държава!

© Petio Bozhidarov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??