23 нояб. 2018 г., 00:01

,,Нашата държава" 

  Поэзия » Гражданская
424 1 0

Самозабрава това е нашатадържава!

Управляват ни, някакви политицикоито

правят се на светици.

 

Анархизъм и корупция - всичко вече е

проституция! Протести безброй, няма лида

дойде някой герой?

 

Ден след ден минава, но няма да забрава, когато бяхме славна държава!

© Petio Bozhidarov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??