11 mar 2009, 10:44

Нашата игра 

  Poesía » Otra
841 0 2

Животът си върви все тъй, няма да се промени.

Едни и същи сме хората - туй е то!

Няма ли надежда за нашите души, черните?

Покварени сме ний,

затъваме в калта.

Пак протягаме ръка за помощ,

но кой ще ни спаси?

Хора не останаха, не, само  вълци.

Убиваме, лъжем и крадем от душите си, не друго.

Но малка светлина се прокрадва в мрака,

нека я последваме... Малко изкупление, малък  блян.

© Слънчева усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Познато ми звучи.
    Подрепям по-долните мнения... добра идея.
  • Идеята ти е чудесна и много реалистична за съжаление. Вярвай в светлината, последвай я, тя е нашето спесение!!! Подкрепям те!!!
Propuestas
: ??:??