9 abr 2009, 16:23

Нашето място 

  Poesía » De amor
1346 1 21

Пак на нашето място се върнахме

и приседнахме свели глави,

притаения спомен прегърнахме

и отпихме отново мечти.

 

А тревата с любов ни докосваше

и се радваше заедно с нас,

аромат от въздишки разпръскваше

и ни пееше с пролетен глас.

 

Тих ветрец нежно тялото галеше

и играеше с наш,те коси,

на душата светът се разтваряше

и поемаше златни лъчи.

 

Пак от нашето място си тръгнахме,

но понесли в ръце сладостта

и за сбогом с любов се прегърнахме,

но посяли навеки страстта.

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??