21 may 2008, 23:30

Насълзиха ми се сълзите 

  Poesía » Filosófica
739 0 15

Защо ли си измислих тези сфери,

напукани от горест и от чакане...

Пред погледа ми въздухът трепери

и думите застиват... неизречени.

 

От много болки ражда се акустика.

И музиката всъщност е страдание...

А полюсът на трепетните истини

пречупва се в измъчено сияние...

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??