May 21, 2008, 11:30 PM

Насълзиха ми се сълзите 

  Poetry » Phylosophy
741 0 15

Защо ли си измислих тези сфери,

напукани от горест и от чакане...

Пред погледа ми въздухът трепери

и думите застиват... неизречени.

 

От много болки ражда се акустика.

И музиката всъщност е страдание...

А полюсът на трепетните истини

пречупва се в измъчено сияние...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??