15 dic 2009, 12:58

Научих се 

  Poesía
558 0 5

Научих се

Когато ме предават

Да тръгвам с вдигната глава

Когато ме измамят

Да им отвръщам с тишина

Научих се 

Не трябва да боли

Те истински не са били

Не може всичките да са добри

Научих се

А шепнат ми учи

Научих как гласът звучи

На болката на тишината

Раздялата и самотата

Как лесно се предава

Как трудно се прощава

Научих се - що е заблуда

Усмихвам се с усмивка луда

 

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??