7 dic 2013, 20:14

Научих се 

  Poesía
662 0 10

Научих се да крия в тъмното

сълзи, неволи, тегоби.

Подреждам ги във скрин изискано,

поставям етикети и графи.

Във дясно са хапливи забележки

и укорите със присмешка пак са там.

В средата са обиди, мои грешки

и всичките разочарования, и срам.

Най-вляво слагам раните,

докоснали сърцето ми без жал.

Разбитите любови и предатели,

и мъка по изгубен стар другар.

Научих се да слагам ред във нищото,

а после мисли и догарящ фас.

Но моето сърце не се научи

да не поглежда хората в анфас.

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??