Навярно аз в ада ще скитам...
преминал през Страшния съд...
ще чувствам как пламъкът вечен...
превръща в прах моята плът...
и колкото пъти изгаря...
и колкото пъти гори...
неспирно ще се обновява...
неспирно тя ще ме боли...
и тъй вечността ще прекарам...
В неспирно мъчение... сам...
Ще мина нивата на ада... …
Изгубил представа за страх... …
Така изковах си съдбата...
по волята собствена в мен...
И нямам причина да плача...
че Богът към мен е студен...
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados