1 nov 2007, 17:06

навярно мислите в съня ми долетели 

  Poesía » De amor
1037 0 24

Навярно мислите, в съня ми долетели,
те любеха с извивките на  тялото,
със жаркото във устни пребледнели,
целуваха те страстно,  зажадняло.
Навярно на палитрите мечтите,
преминали през дланите на вятъра,
разровили са пепелта в душата ми,
разпалвайки огньове в тишината.
Дочух как стъпките притихват
със  непогалената, алена зора.
Във дланите ми тръпнещи се раждат
възторжените мисли на деня...

 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??