16 abr 2007, 2:19

не говори ... 

  Poesía
555 0 6
 

Не говори,

поспри поне минута.

Да помълчим

сега

в часа на утрото.

Денят  едва

започва да живее,

а сякаш нищо

не се случва...

Не говори

поне сега в зората,

когато слънцето

пропява в

люлката си -

звездите са изгубени

илюзии

в очите на

отминалите сънища.

Не говори,

че много ми е тъжно...

Отскубвам се

в живота - не присъствам.

И знай,

че няма да те чуя,

забързана

по стъпките на кръста си...

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??