8 dic 2011, 16:02

Не губя цвят 

  Poesía
1079 0 29

"И губя цвят… И чезне смисъл..." - Илко Илиев


Не губя цвят, умирам във прозрачното.
Не чезна, няма как, не съществувам.
Блуждая там далече в непонятното
и с бурите в очите се сбогувам.

Не губя теб - не ме е Бог орисал
да бродя безпризорна в слепота.
Не чезна в битието, нямам смисъл,
навярно съм венчана за смъртта,

а в нея няма цвят и няма смисъл.
Там няма теб и Бог не съществува.
Оставям само стих, макар и недописан
и няма със кого да се сбогувам.

© Николина Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??