22 jun 2008, 8:44

***(Не искам да те пожелава никой...) 

  Poesía » De amor
623 0 6

***

Не искам да те пожелава никой, който

до днес не те е виждал.

Искам да оставя черните следи от длани,

изпепелени от очакване

следи, които заслужавам...

Каквато и препаска да си сложиш,

знам - отдолу голото ти тяло е

венец на моето търпение,

на моя страх,

горчива билка срещу дързостта ми.

Преди да ме докоснат много корени,

аз искам тебе да докосна,

като вятър, или дъжд поне -

без страст,

която обезформя и погубва,

и започва всичко отначало.

© Константин Делов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??