Ти не изгаряй душата ми млада
със твоя безспирен, нестихващ пожар.
Подари ми миг, божествена клада
и страст, пробудила пламъка стар.
Подари ми болка, болезнена мъка
и ревност, безпочвена ревност дари.
В душата ти мъжка нека се лутам,
но жива, със живо сърце и очи.
Ти не изгаряй душата ми млада,
а люби я, със огнена нежност люби.
Нека тази любов ме кара да страдам,
защото от нея казват, най-сладко боли.
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados