10 may 2006, 7:50

Не плачи 

  Poesía
815 0 1

Не плачи!
Разпилей прахът ми сред морските вълни
и нека слънцето сълзите ти да изсуши!
Защо сега?
Защо не плачеше, когато жива сърцето ми разби?
Защо не вярваше, когато казвах, че за мен си само ти?
Сега върви!
Пусни ме, нека вятърът да ме отвее
и споменът за мен да заличи!

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Когато загубим нещо красиво и истинско, тогава разбираме колко ценно е било то за нас! Поздрав, харесва ми!
Propuestas
: ??:??