May 10, 2006, 7:50 AM

Не плачи 

  Poetry
817 0 1

Не плачи!
Разпилей прахът ми сред морските вълни
и нека слънцето сълзите ти да изсуши!
Защо сега?
Защо не плачеше, когато жива сърцето ми разби?
Защо не вярваше, когато казвах, че за мен си само ти?
Сега върви!
Пусни ме, нека вятърът да ме отвее
и споменът за мен да заличи!

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Когато загубим нещо красиво и истинско, тогава разбираме колко ценно е било то за нас! Поздрав, харесва ми!
Random works
: ??:??